Geleceğinizi plus'layın

Yurtdışında Eğitimde Neden Plus Education Career?

2005 yılında kurulan Plus Education & Career, çeşitli önde gelen orta öğretim kurumları ve üniversitelerle kurumsal işbirliği içinde çalışarak hizmet sunmaktadır. Eğitim ve kariyer alanlarında faaliyet göstererek ve bireylere ve kurumlara akademik ve profesyonel danışmanlık hizmetleri sağlamaktadır.

SAT Sınavı 1
SAT Sınavı 2
SAT Sınavı 3
SAT Sınavı 4
SAT Sınavı 5

2023 QS RANKING

BAŞARILARIMIZ

SAT Sınavı 15
SAT Sınavı 16
SAT Sınavı 17
SAT Sınavı 18
SAT Sınavı 19
SAT Sınavı 20
SAT Sınavı 21
SAT Sınavı 22
SAT Sınavı 23
SAT Sınavı 24

ÜNİVERSİTE KABULLERİ

SAT Sınavı 25
University College London
SAT Sınavı 26
University of Toronto
SAT Sınavı 27
McGill University
SAT Sınavı 28
The University of Manchester
SAT Sınavı 29
University of British Columbia
SAT Sınavı 30
King's College London
SAT Sınavı 31
University of Illinois Urbana-Champaign
SAT Sınavı 32
KU Leuven

Hayalinize Giden Adımlar

YURTDIŞI ÜNİVERSİTELERİNE BAŞVURU SÜRECİ

Başvuru süreci üniversiteler arasında değişiklik gösterebilir, bu nedenle başvuru yapmadan önce ilgili üniversitenin resmi web sitesinde güncel bilgileri kontrol etmek önemlidir.

Başvuru Süreci Nedir?

Başvuru süreci genellikle çevrimiçi olarak yapılır. Üniversitelerin resmi web sitelerinde başvuru formlarını doldurmanız ve gerekli belgeleri yüklemeniz gerekebilir.

Başvuru İçin Gerekli Belgeler Nelerdir?

Başvuru için genellikle lisansüstü ve lisans programları için başvuru formu, özgeçmiş, motivasyon mektubu, referans mektupları, akademik transkript, standart test skorları (TOEFL, IELTS, SAT, GRE, GMAT gibi), pasaport fotokopisi ve vize başvuru belgeleri gibi belgeler gerekebilir.

Başvuru Tarihleri Ne Zaman?

Başvuru tarihleri üniversiteler arasında değişebilir. Genellikle son başvuru tarihleri için dikkatlice üniversitelerin web sitelerini kontrol etmelisiniz. Erken başvuru yapmanın avantajları olabilir.

Kabul Kriterleri Nelerdir?

Kabül kriterleri üniversiteler ve programlara göre değişir. Genellikle akademik başarı, standart test skorları, motivasyon mektubu, referans mektupları ve özgeçmiş gibi faktörler dikkate alınır.
SAT Sınavı 33
0 +
Yıllık Tecrübe ve Profesyonellik
SAT Sınavı 34
% 0
Üniversite Yerleştirmede Başarı
SAT Sınavı 35
% 0 +
Sürdürülebilirlik

Üniversitede ilk seneyi başarılı bir şekilde bitirme oranı

SAT Sınavı 36
% 0
Veli ve Öğrenci Memnuniyeti

Yıl sonu yapılan anketler sonucu

Anket sonuçları

Öğrenci & Veli Memnuniyet Anketi

Global Campus

Öğrencilerin gerçek hayatlarını yansıtarak, sizi yeni seçenekleri tatmaya ve okumanın çeşitli yolları görmeye davet eder.

Hollanda'da Başarılı Kabullerin Sırrı

SAT Sınavı 37

Global Campus TV

Hollanda ile İlgili Doğru Bilinen Yanlışlar

SAT Sınavı 37

Global Campus TV

Fransız Bakalorya Denkliği

SAT Sınavı 37

Global Campus TV

Biz Kimiz

Eğitim Danışmanlarımız

Danışman kadromuz deneyimli ve profesyonel eğitmenlerden ve akademisyenlerden oluşur.

SAT Sınavı 40

Martı Büyüközden

Kurucu & Direktör

SAT Sınavı 41

Aslı Birsel

Ege Bölge Direktörü

SAT Sınavı 42

Derya Kozat

Yönetim ve Pazarlama Direktörü
SAT Sınavı 43

Ceren Kara

Anglofon Ülkeler Departman Direkörü
SAT Sınavı 44

Cem Fırat

Frankofon Ülkeler Departman Direktörü
SAT Sınavı 45

Ulaş Köse

Angolofon Ülkeler Danışmanı

Bu sene boyunca aldığım danışmanlık hizmeti sayesinde içim çok rahat etti. Bir sorum olduğunda her adımda destek olundu ve yardım edildi. Bu sayede yapmam gereken işleri daha rahat bir şekilde halledebildim ve hedeflerime ulaştım. Bu sene içinde emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.

SAT Sınavı 46
Hazan Başarır Sorbonne Üniversitesi Yaşam Bilimleri Bölümü

Plus Education’ın verdiği danışmanlık hizmeti çok iyiydi. Sadece başvuruda değil başvuru sonrasında da bana okula kayıt olurken çok destek oldular. Okul kaydı sonrasında oturum iznini alırken de destek sağladılar, çok memnun kaldım.

SAT Sınavı 47
Kerem Erbil Aix Marseille üniversitesi Makine Bölümü

Aldığım danışmanlık hizmetiyle Sciences Po’ya başvuru sürecimde yazdığım makalelerin üstünden geçtim, böylece yazılarımı geliştirdim. Çok çalıştım ve böylelikle istediğim sonucu elde edebildim, aldığım danışmanlık hizmeti de buna yardımcı oldu.

SAT Sınavı 46
Ece Eroğlu Sciences PO Reims

Referanslarımız

Öğrencilerimizin ve Velilerimizin Görüşleri

Başvurularınızda ve kariyer yolculuğunuzda bize eşlik eden güçlü bir destek ağı olarak, referanslarımızı sizinle paylaşmaktan gurur duyuyoruz. Bu referanslar, çalışma, eğitim ve projelerle ilgili deneyimlerimizi yansıtarak sizin hakkınızdaki olumlu izlenimleri ortaya koymaktadır.

Sorularınız mı var? Hemen Bizimle İletişime Geçin!

Success
Form başarıyla gönderildi.
Zorunlu Alan
This field is required
This field is required

Sizden Gelenler

Sıkça Sorulan Sorular

Yurtdışında bir eğitim kurumuna doğrudan başvurabileceğiniz gibi, üniversite ya da okul seçme ve kayıt olma adımlarında size rehberlik edecek bir danışmanın uzmanlığından yararlanarak bu süreçte yaşayacağınız stresi minimuma indirebilir ve hedefinize daha doğru ve emin adımlarla  ulaşabilirsiniz.

Uluslararası öğrenci olabilmek için karşılamanız gereken bir dizi giriş koşulu bulunmaktadır.

Karşılamanız gereken akademik koşullar, yabancı dil yeterliliği belgesi de dahil olmak üzere sizin yapmak istediğiniz eğitim düzeyine göre değişkenlik gösterir.

Üniversiteler ve okulların farklı giriş koşulları olabileceğinden bu kurumların web sitelerindeki bilgilendirmeleri dikkatle okumanızı tavsiye ederiz.

PLUS danışmanları farklı programlar için uygunluğunuzu değerlendirecek ve sizi tercihlerinize uyan bölümlere ve lokasyonlara yönlendirecektir.

Yurtdışındaki üniversiteler ve okullarda okumanın maliyeti çok değişkenlik gösterir. Bu, alacağınız programın niteliğine, almak istediğiniz eğitime, gitmek istediğiniz ülkeye ve oradaki  yaşam tarzına bağlıdır. Size uygun bir seçenek bulabilmesi için PLUS Eğitim danışmanınızla başvurunuzdan önce bütçeniz hakkında konuşun.

Nerede ve ne eğitimi alacağınıza karar verirken öncelikle akademik ilgi alanlarınızı ve kariyer hedeflerinizi düşünmelisiniz. Kampüslerin konumlarını, üniversite sıralamalarındaki yerlerini, evden uzakta geçireceğiniz zamanı ve yurtdışı eğitim ve geçim giderlerini inceleyin.

Yurt dışında eğitim sadece okuyacağınız bölümden ibaret değildir. Hangi yaşam tarzını istediğiniz hakkında iyi düşünüp ona göre karar vermenizi tavsiye ederiz.

Akademik olarak şartları yerine getiren fakat dil seviyesi yetersiz öğrenciler devam edecekleri üniversite’de ya da özel bir dil okulunda hazırlık eğitimi alabilirler.

Dil eğitimini tamamlayarak istenilen sınav skorlarını okula sunan öğrenci takip eden dönem eğitimine başlayabilir.

Yurtdışında lisans ya da lisansüstü eğitim almak isteyen öğrencilerden istenilen sınavlar mevcuttur. TOEFL, IELTS, GMAT, GRE gibi. Diğer tüm kriterleri uygun fakat istenilen sınavı almamış öğrencilere şartlı kabul verilebilir.

Şartlı kabul alan öğrenci belirtilen sömestr başlangıcına kadar sınav sonucunu okula sunmak koşulu ile programa kabul edilir. Şartlı kabul birden fazla şart yerine getirilmemişse verilmez. Ayrıca yurtdışındaki her üniversitenin şartlı kabul vermediği unutulmamalıdır.

SAT Sınavı 49

resmi temsilci & kayıt ofisi

SAT Sınavı 50

İrlanda'da Üniversite

İrlanda’nın başkenti Dublin’in merkezinde kurulan Trinity College Dublin Üniversitesi, 1592 yılında kurulan bir araştırma okuludur. Şehir merkezine 3 dakikalık uzaklıkta bulunan üniversite kampüsü, öğrencilerin sosyalleşmesine büyük olanak sağlamaktadır.

resmi temsilci & kayıt ofisi

SAT Sınavı 51

İtalya'da Üniversite

Cattolica Üniversitesi, 7 Aralık 1921 tarihinde kurulmuş olup, yaklaşık 100 yıllık tarihinde yetiştirdiği ünlü politikacı, hukukçu, akademisyen, girişimci, gazeteci ve yazarlarla İtalya’da oldukça saygın bir üniversitedir.

SAT Sınavı 52
SAT Sınavı 53

resmi temsilci & kayıt ofisi

SAT Sınavı 54

NABA – Nuova Accademia di Belle Arti

NABA – Nuova Accademia di Belle Arti, Milano’da bulunan ve 1980 yılında bir grup tanınmış sanatçı tarafından kurulan bir İtalyan Eğitim Güzel Sanatlar ve Tasarım Akademisidir.

Blog

Eğitimde Mükemmelliğe Yönelik Fikirler

Ivy League Üniversiteleri, Amerika Birleşik Devletleri’ndeki en prestijli okullar olarak kabul edilir. Bu okullar öncelikle ülkenin kuzeydoğu kesiminde yer almaktadır. Ivy League olarak kabul edilen toplam…

Co-op programları olarak da bilinen bu akademik egitim ve ücretli staj programları Kanada’da en…

AP Sınavı Nedir? Açılımı Advanced Placement olan AP Sınavı Dünya’nın bir çok ülkesinde üniversiteye giriş yapmayı…

SAT Sınavı Nedir? Birçok kolej, kabul sürecinin bir parçası olarak SAT veya ACT testlerinden…

SAT Sınavı 59

Haber Bülteni

Webinar kayıtlarımızdan haberdar olun!